3FM Serious Request

Veiling 3FM Serious Request 2015 geopend

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling 3FM Serious Request 2015 geopend

Er kan weer geboden worden! In de show van Frank is zojuist de 3FM Serious Request veiling geopend. De items op de veiling zijn allemaal uniek, maar hebben één ding gemeen: je vindt ze niet zomaar in de winkel.

Eenmaal, andermaal... Verkocht! Bied vanaf nu mee op een van de unieke en exclusieve items op de 3FM Serious Request veiling. Momenteel wachten onder andere een gesigneerd drumvel van Dotan, een plekje in in het 3FM Dreamteam tijdens de benefietwedstrijd op 15 december en de galajurk van Ieniemienie al op gulle bieders. Als een van de eersten naar de de nieuwe Star Wars met Paul Rabbering? Ook mogelijk! Iets voor jou? Bied dan mee op 3fm.nl/veiling.

Alle opbrengsten komen ten goede aan 3FM Serious Request. Elke dag komen er nieuwe unieke items online, dus houd de site goed in de gaten en pik de pareltjes eruit!

Naar de 3FM Serious Request veiling

Zelf een item aanbieden?

Ook als je zelf nog in het bezit bent van een exclusief item of unieke dienst kun je terecht op de veilingsite. Met de grote rode knop ‘Item Aanbieden’ heb je in een paar muisklikken je item aangeboden aan de veilingmeester. Simple as that!

3FM Serious Request 2015

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2015 helpt het Rode Kruis de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.

Meer over het doel van SR15

Ster advertentie
Ster advertentie