3FM Serious Request

Surprisetruck door heel Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprisetruck door heel Nederland
De Surprisetruck scheurt dit jaar weer dwars door Nederland. Komt de lichtgevende vrachtwagen, gevuld met topartiesten, ook bij jou in de stad?
Ook in 2009 rijdt de Surprisetruck tijdens Serious Request door Nederland. Van noord naar zuid, van oost naar west, de lichtgevende vrachtwagen zit bommetje vol met topartiesten, Serious Talent-bands en supriseguests. Kortom: een topmiddag!


Wie zitten erin?

In de vrachtwagen zit geen besnorde, zwetende trucker, maar een aantal topacts! Wie precies, houden we nog even geheim, maar stuk voor stuk zijn het toppers. Geloof ons.

Verder zit er elke dag een andere surpriseguest in de wagen en wie dát is houden we helemaal tot het laatste moment geheim. Als je langskomt bij de truck, kun je voor een tientje naar binnen om erachter te komen. De spanning is te snijden en het geld gaat natuurlijk naar Serious Request!

Serious Talents

Uit de vrachtwagen stappen telkens twee Serious Talents die ook komen spelen. Deze talenten proberen zo veel mogelijk geld op te halen tijden hun optreden. Ze doen dit natuurlijk voor het goede doel, maar ook omdat de band die het meeste geld in het laatje brengt mag optreden tijdens de slotavond van Serious Request.

Waar en wanneer?

Woensdag bleef de Surprisetruck in Friesland. Joure had de eer om Michiel, de Kerstman, William Wixley, Number Nine en Bertolf te ontvangen en als Surpriseguest zat Syb van De Kast opgesloten in de comfortabele vrachtwagen.

>> Meer over de Surprisetruck in Joure

Dinsdag
reed de Surprisetruck gewoon weer als een trein (hoewel die juist níet reden). Gevuld met Flinke Namen, Caro Emerald en Miss Montreal was er 'EEN groot feest' in Leeuwarden. Bril- en Knutselsmurf (één persoon) zat in het knusse laadruim als surpriseguest.

>> Meer over de Surprisetruck in Leeuwarden

Maandag
stond de Surprisetruck in Utrecht en verliep het stukken soepeler dan de dag ervoor. Jodie Kean, Valerius en Waylon rockte op het podium en de Lucille Werner was de hele dag met (Lingo)ballen in de weer.

>> Meer over de Surprisetruck in Utrecht

Zondag was het stapvoets richting Enschede. Supergezellig op de kerstmarkt met Plork en de Aannemers, de kerstman en Youri Mulder. Knallen!

>> Meer over de Surprisetruck in Enschede

Zaterdag
reed de vrachtwagen met Michiel, Little Things That Kill, Sylum en een Don Diego Poeder gewapend met een spelcomputer Breda binnen. Gevolg: een superverrassingsmiddag!

>> Lees meer over de Surprisetruck op zaterdag

In het onderstaande schemaatje kun je zien waar de Surprisetruck allemaal langskomt!
Dag Datum Stad Evenement Locatie Tijd
Za 19-dec Breda Winterboulevard Haven 12.00-18.00
Zo 20-dec Enschede Kerstmarkt Van Heekplein 12.00-18.00
Ma 21-dec Utrecht Vredenburg 12.00-18.00
Di 22-dec Leeuwarden Winterfestival Oldehoofsterkerk 14.00-21.00
Wo 23-dec Joure De Merk 14.00-21.00
Do 24-dec Groningen Einde Serious Request Vismarkt 12.00-15.00

3FM doet verslag

Elke dag doet 3FM verslag van deze topmiddag en -avond! Tussen 15.00 en 18.00 uur (op de laatste dag van 12.00 tot 15.00 uur) hoor je alle hoogtepunten bij je favoriete radiostation. Kun je dus niet bij de truck zelf zijn, dan hoef je niks te missen, want 3FM is erbij.
Ster advertentie
Ster advertentie