3FM Serious Request

Alle Veiling TV afleveringen van 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle Veiling TV afleveringen van 2013

Oh, oh oh, oh! De veilingitems voor 3FM Serious Request 2013 vliegen je weer om de oren tijdens Veiling TV. Check hier alle afleveringen!

Moet je nou bieden op dat shirt van Boulahrouz of is een Sesamstraat voorstelling toch een beter idee? De presentaties van Giel, Paul en Coen in de dagelijkse Veiling TV maken je het een stuk makkelijker! Laat je verleiden en bieden maarrrr!

>> Check de complete veiling

Veiling TV: zaterdag 21 december

Kom nou naar Camp Nou. Zie Messi shinen in Barcelona. Verder Cown Paco en nog heel veel meer hele mooie items op de veiling! De enige constante factor van deze veilingshow is dat het uit de klauwen escaleert. Met bakken tegelijk.

>> Check de beelden en de veiling items

Veiling TV: vrijdag 20 december

Van een schoonmaak door Spongebob tot je om laten bouwen tot monster... De veilingmeester blijft ons continu verbazen over wat er allemaal op die veiling komt. Vrijdag was een doldwaze dag.

>> Bekijk de beelden en de vette items

Veiling TV: donderdag 19 december

To-ta-le chaos! Maar zo hoort het bij Veiling TV. De ochtend begon met Anna Drijver, maar gedurende de dag mochten de DJ's de klus ook zelf klaren. Met die fantástische veilingitems hadden ze ook wat moois voor onder de hamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een South Park tripje naar Londen?

>> Bekijk de items en de beelden

Veiling TV: woensdag 18 december met Anna Drijver

De allereerste Veiling TV begon gelijk goed met slaapgast Anna Drijver in een groen strak pakje. Ze gooide haar charmes in de strijd om onder andere een plekje in het voetbal sterrenteam aan te prijzen.

>> Bekijk de beelden en bied

Ster advertentie
Ster advertentie