3FM Serious Request

Nederlandse staat doneert...

  1. Nieuwschevron right
  2. Nederlandse staat doneert...
Hallo en bedankt Nederland! Minister Koenders doneerde namens de Nederlandse regering 3.000.000 euro aan Serious Request!
Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders geeft € 3.000.000,- aan Serious Request. Daar waren we eventjes stil van.

Écht nodig

De minister stapte met een lege cheque het Glazen Huis binnen om te onthullen waar we al sinds het begin van Serious Request op zaten te wachten, de bijdrage van de Nederlandse staat aan 3FM Serious Request.

Hij weet dat het écht nodig en belangrijk is dat we wat doen om malaria terug te dringen. Elke euro helpt, écht en daarom overhandigde hij er in één klap zoveel.

Ook Bert aan de radio gekluisterd

Ook Minister Koenders heeft de actie gevolgd. In de spaarzame minuutjes zette hij snel de radio aan of checkte hij de website. Heel Nederland is in actie gekomen en dat krijg je natuurlijk mee als je 3FM de afgelopen week hebt gevolgd, dus ook Bert Koenders.

Op Facebook

In zijn spaarzame vrije minuutjes checkte hij de 3FM.nl, luisterde even naar de radio of ging aan de gang op Facebook om te kijken wat 'het volk' vindt. Wat? Op Facebook? Ja! Hartstikke hip die Nederlandse politiek!

>> Meer over Koenders en de discussie die hij losmaakt op Facebook

Bedankt!

Maar na alle leuke gesprekken ging het natuurlijk om de opbrengst voor het Rode Kruis! En na lang wachten kwam het geruststellende woord met heel veel nullen! Monden vielen open en mondhoeken krulden omhoog.Ster advertentie
Ster advertentie