3FM Serious Request

Cheques, cheques en nog eens cheques

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Cheques, cheques en nog eens cheques

Ze stromen binnen en daarmee helpen jullie een heleboel slachtoffers van mensenhandel. Want wereldwijd zijn er 25 miljoen slachtoffers en met jullie donaties kan het Rode Kruis een heleboel doen.

Zo kan er voor 10 euro een slachtoffer psychosociale hulp krijgen. In een groepssessie van 10-15 personen leren zij hoe ze traumatische ervaringen kunnen delen en verwerken. Voor 4 euro kunnen Rode Kruis vrijwilligers voorlichting geven: door een-op-een gesprekken, het verspreiden van folders bij kwetsbare groepen en tijdens publieke bijeenkomsten. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat er niet nog meer slachtoffers komen. Lees hier wat er allemaal met jouw donatie gebeurt.

Bekijk alle reportages

Chequepoint

Je kunt nog steeds geld ophalen en cheques inleveren voor het goede doel. Kom naar een Chequepoint toe als je geld hebt opgehaald en een cheque wilt inleveren! In een van de wagens staat een camera waar jij (met je vrienden/collega's/familie) een gifje kunt laten maken van jouw cheque. Lees hier meer over de Chequepoints en waar je ze kunt vinden.

Doneer direct

Kom in actie voor slachtoffers van mensenhandel en steun 3FM Serious Request: The Lifeline. Doneren kan makkelijk en snel via 3FM.nl/doneer.

Kom je liever op een andere manier in actie? Kies dan een van de onderstaande opties!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer aan een actie van iemand anders
3. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
4. Loop een etappe mee en laat je sponsoren
5. Bied op een veilingitem
6. Zamel geld in & kom naar een Chequepoint om de cheque te overhandigen!

Ster advertentie
Ster advertentie