3FM Serious Request

Zeg Breda, hebben we er een beetje zin in?

  1. Nieuwschevron right
  2. Zeg Breda, hebben we er een beetje zin in?

Deze week staan 3FM en Breda in het teken van 3FM Serious Request. Hoe is de sfeer op de Grote Markt? We gingen op onderzoek uit!

Foto's: Hans-Peter van Velthoven

Er stonden zondagmiddag al mensen stiekem over de zwarte hekken voor het Glazen Huis te filmen: hoe zou het eruit zien? Gebeurt er al iets interessants? Inmiddels is de Grote Markt volgelopen met mensen en vond het eerste dansmomentje al plaats om vijf uur 's middags. De sfeer zit er nu al lekker in! En al helemaal bij de die-hards vooraan.

De blijheid springt (ha!) er vanaf.

Dresscode: iets met mutsen en aardetinten.

"Het is super! We volgen 3FM Serious Request elk jaar, vanaf het derde jaar. We blijven nog de hele avond... no way dat we dit plekje nog weggeven, haha." - Anouk

Oh deer...

Jeroen en Lieke staan hier nog wel effe.

"We willen de DJ's en Hardwell zien! We staan er al drie uur en willen de hele avond blijven. Maar we moeten ook nog naar huis, denk ik."- Lieke en Jeroen

3FM Serious Request? Duimpie!

Happy campers!

"We staan hier nu een uurtje, denk ik... Het is supergezellig!" - Fenne en Fleur

Dit is natuurlijk allemaal in Breda, maar door heel Nederland gebeurt er van alles rondom 3FM Serious Request. De 3FM DJ's trekken het land in, mensen komen in actie en jij kunt natuurlijk hieronder ook doneren en een plaatje aanvragen!

Ster advertentie
Ster advertentie