3FM Serious Request

Beat Malaria!

  1. Nieuwschevron right
  2. Beat Malaria!
In het Hoogstraatje in Groningen is er tijdens Serious Request een muziekmarathon. Eén week livemuziek voor het Rode Kruis.
De vier klanten van twee etablissimenten in het Hoogstraatje in Groningen hebben de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat er zo'n veertig acts komen optreden op hun podia. Beat Malaria! - een zevendaagse muziekmarathon voor 3FM Serious Request.

Rockend Hoogstraatje

Op 18 december ging het vanaf acht uur 's avonds los in Café Koster. Nationale rocktrots Bert Heerink & Band was één van de hoogtepunten op de eerste avond. Vervolgens ging het de rest van de week verder in het Hoogstraatje. Café Koster en Stadscafé Bij Jansen rockten het Hoogstraatje helemaal stuk.

Voor Serious Request

Om binnen te komen hoefde je geen entree te betalen, maar was er een verplichte donatie van € 3,- of meer. De melkbussen stonden in de cafés dus moesten ze ook vol richting het Glazen Huis gaan. De gastheren droegen ook een deel van hun omzet af aan Serious Request. TOP!

>> Meer info over Beat Malaria!

Bert is erbij

Stamgasten en Bert bij Beat Malaria
Bert van Lent doet deze week verslag van allemaal benefietconcerten in Groningen. Vrijdag de 18e ging hij naar Beat Malaria en sprak met organisatoren die tegelijk stamgasten zijn.


3FM-jock Bert van Lent gaat langs bij benefietconcerten binnen Groningen. Hij kwam op de 18e verslag doen van de kick-off van Beat Malaria! Gezellig, maar dat was niet het enige waar hij langsgaat!

>> Waar is Bert nog meer te vinden?

Ster advertentie
Ster advertentie