3FM Serious Request

Néomí ontroert Sophie, de luisteraars én de Grote Markt

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Néomí ontroert Sophie, de luisteraars én de Grote Markt

Op laatste de ochtend van 3FM Serious Request kwam 3FM-talent néomí langs in het Glazen Huis in Nijmegen. Hier speelde ze samen met een orkest ‘garden’ en ‘your girl’. Bovendien heeft ze nog een exclusief pakket in de aanbieding voor de veiling!

Ontroerend ochtendoptreden

Néomí moest op tijd uit de veren! Ze trapte de laatste dag van 3FM Serious Request namelijk vroeg af in het Glazen Huis. Dit deed ze met een prachtige uitvoering van ‘garden’ en ‘your girl’. Sophie hield het in ieder geval niet droog! Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied mee op een meet and greet met Néomi

Ook bracht néomí een item mee voor de 3FM veiling, namelijk twee tickets voor een show naar keuze, inclusief een meet & greet! Daarnaast ontvang je ook nog eens een tastbare herinnering aan néomí, namelijk een gesigneerd vinyl. Als kers op de taart zit er ook nog eens haar allereerste gitaartas ooit bij! En je weet inmiddels hoe het gaat: wie het hoogste bedrag biedt, gaat er met de buit vandoor!

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie