3FM Serious Request

Opposites in Eindhoven

  1. Nieuwschevron right
  2. Opposites in Eindhoven
Jan Willem heeft het meeste geld geboden en haalde daarmee The Opposites naar zijn huiskamer. Dat feestje ging nog ver buiten de huiskamer door. Hoe was het in Eindhoven?Het was dichtbij het Glazen Huis, maar in een heule andere omgeving. Het was stampvol in de huiskamer van Jan Willem uit Eindhoven, want nadat hij via de veiling het huiskamerconcert van The Opposites binnen had gesleept, belde hij al zijn buddies. Iedereen kwam, want The Opposites zijn hot as hell.

Opposites in je huiskamer

Met piepende bandjes kwam Michiel aan en hij viel in een warm bad, want wat zijn die Brabantse huiskamers en vriendengroepen ge-zellig. Twan en Willem kunnen er wat van, want koud een paar minuten binnen was het feest.

Vuige club

Het leek wel een vuige, bomvolle, megapopulaire club. Superlatieven schoten tekort. De rappers braken de boel (een beetje) letterlijk en figuurlijk af. Tot op de Markt in Eindhoven was het te horen.

'Supergaaf'

Rasfan Jan Willem vond het 'supergaaf' en heeft crowdsurfend het dak dat er volledig af ging van dichtbij geïnspecteerd. Met al zijn '040-Tweeps' bouwden zij een feestje dat knallend doorging. Het was zó geslaagd dat ze rond tien uur nog lang geen zin hadden om te stoppen met feesten. Wat doe je dan? Door naar de Markt, je bent toch dichtbij het Glazen Huis. Zo gezegd, zo gedaan en ze kwamen richting Serious Request.

794,80 euro extra

Ze kwamen, net als alle bezoekers aan het Huis, niet met lege handen. Iedereen die erbij was moest verplicht, tegen betaling op de foto. Dat leverde bovenop het bedrag van de veiling nog eens bijna 800 euro op. Nou, dan mag je best hoogstpersoonlijk langskomen bij Coen, Gerard, Giel en slaapgast Dennis. Daarna gingen ze meteen door naar de gay-bar. Ook leuk.

Meer huiskamerconcerten

The Opposites zijn lang niet de enige die een exclusief optreden geven voor Serious Request 2010. De UPC huiskamerconcerten zijn supervet en staan nog gewoon op de veiling.

>> Meer huiskamerconcerten
Ster advertentie
Ster advertentie