3FM Serious Request

Veldhuis & Kemper doneren cabaretopbrengst

  1. Nieuwschevron right
  2. Veldhuis & Kemper doneren cabaretopbrengst

Veldhuis & Kemper staan 20 en 21 december in de Leidse Schouwburg. De volledige opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Veldhuis & Kemper kennen we vooral van de monsterhit 'Ik Wou Dat Ik Jou Was'. De mannen touren vanaf begin december met hun cabaretvoorstelling Dan Maar Niet Gelukkig langs theaters in heel Nederland. In de week van 3FM Serious Request staat het duo op dinsdagavond en woensdagavond in de Leidse Schouwburg.

Veldhuis & Kemper in actie voor 3FM Serious Request

In Effe Ekdom maakte één van de twee mannen, Richard Kemper, dinsdag (13 december) bekend dat de opbrengst van deze twee shows volledig naar 3FM Serious Request gaat. Dus niet enkel de opbrengst van de kaartverkoop, maar ook die van de merchandise.

Veldhuis & Kemper langs bij het Glazen Huis

Na de voorstellingen op 20 en 21 december in de Leidse Schouwburg komt het duo langs bij het Glazen Huis op de Beestenmarkt om de verzamelde opbrengst te doneren. Gerard ontvangt hen dan met een brede glimlach. Ook zingen de heren nog een speciaal 3FM Serious Request getint liedje. Dat wordt weer een gezellig spektakel!

Kom naar Veldhuis & Kemper in Leidse Schouwburg

Kaarten voor Veldhuis & Kemper in de Leidse Schouwburg zijn nog verkrijgbaar via de website van het theater. Dan kun je mooi genieten van een hilarische avond cabaret, terwijl je 3FM Serious Request steunt.

>> Veldhuis & Kemper in Leidse Schouwburg

Ster advertentie
Ster advertentie