3FM Serious Request

3FM-DJ's komen in actie voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-DJ's komen in actie voor 3FM Serious Request

Ook dit jaar zetten alle 3FM-DJ's zich in voor het Rode Kruis. En jij kunt ze helpen door mee te doen aan hun acties of ze te steunen met een donatie! Hier vind je alle acties op een rijtje:

Huur presentator Joram in

Organiseer je een bingo, karaoke avond, concert, veiling of iets anders? Dan kun je Joram inhuren als presentator. Met liefde praat hij de hele boel voor je aan elkaar. Natuurlijk wel in ruil voor een donatie aan 3FM Serious Request. De eerste klus is een feit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bestel een mixtape op maat

Olivier en Saskia maken in ruil voor een donatie een supervette persoonlijke mixtape voor jou! Een toffe playlist voor je verjaardagsfeestje, achtergrondmuziek voor een romantisch etentje of nummers voor je luie avond op de bank. Laat ze weten in welke mood je bent en dan gaan ze voor je aan de mix!

Doe mee aan de Coco Popshow

Eva gaat samen met Coco op pad om de avondvullende Coco Popshow te organiseren. Er is live muziek en er vallen prijzen te winnen. Dat wil je toch niet missen?! Je kunt meedoen in Amsterdam of Utrecht.

Coco en Eva

Ga naar de 3FM Serious Request benefietwedstrijd

Net als voorgaande jaren neemt 3FM het ook dit jaar weer op tegen het RTL-Sterrenteam. De wedstrijd vindt plaats op 18 december, van 12:45 tot 13:30, in het Mandemakers Stadion in Waalwijk, het stadion van RKC Waalwijk. Er wordt gespeeld voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen RKC Waalwijk en Cambuur Leeuwarden. Ook jij kan erbij zijn! Koop hier je kaartje. De volledige opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Het 3FM Team van 2015

Steun Heitje voor een karweitje op de radio

Rob kwam tijdens zijn radioshow op 3FM live in actie! Hij deed klusjes waar andere geen zin in hadden. Van auto's wassen tot confetti opvegen, Rob draaide er zijn hand niet voor om.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom jij ook in actie?

In actie komen is dé manier om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en hiermee het Rode Kruis te steunen in de strijd tegen kindersterfte door longontsteking. Ga naar de Kom in Actie-site, verzin of kies een actie en ga aan de slag!

Kom in actie

Ster advertentie
Ster advertentie