3FM Serious Request

Een kijkje bij de brievenbus

  1. Nieuwschevron right
  2. Een kijkje bij de brievenbus

Al heel veel mensen hebben geld gedoneerd en ook bij de brievenbus bij het Glazen Huis is het enorm druk. blijft druk bij de brievenbus! Wij gingen even kijken, want achter ieder bedrag zit een verhaal.

(James & Roxanne Rose)

De Buitenschoolse opvang Humanitas is druk bezig voor 3FM Serious Request. Elke locatie heeft zijn eigen actie, die allemaal zijn terug te vinden in de veiling. Maar James (5) en Roxanne Rose (7) wilden zelf ook graag iets doen en dus keerden ze hun spaarpot ondersteboven om een mooi bedrag door de brievenbus te doen.

Joost (36) is de voorzitter van de PVDA van Heerlen. Ook hij wilde graag iets doen voor 3FM Serious Request en organiseerde een wandeltocht van 15 kilometer én een wandeltocht langs murals (graffity-muren) in Heerlen. Daarmee haalde de Partij Van De Arbeid uit Heerlen 1500 euro op!

(Aiden & zijn zusje)

Aiden (6) en zijn zusje volgen 3FM Serious Request de hele week. "Ze zitten elke dag voor de televisie te kijken naar Het Glazen Huis", vertelt hun moeder. Nu komen ze zelf ook geld geven bij het Glazen Huis en dat vinden ze stiekem best een beetje spannend.

Sil (10) heeft zeven uur voor zijn voordeur gezeten om spellen te verkopen voor het goede doel. Hij heeft van alles verkocht — playmobiel, speelgoedauto's en verschillende verzamelitems — enhaalde daarmee 28 euro op! Dankjewel, Sil!

(Marco & Veerle)

"Nu het Glazen Huis in Heerlen staat, wilden we graag iets geven", vertellen Marco (45) en Veerle (45). Ze wonen in Heerlen en vinden het heel bijzonder dat 3FM Serious Request dit jaar in ‘hun’ stad is. Vandaar dat ook zij een bedrag komen afgeven bij de brievenbus.

Ster advertentie
Ster advertentie