3FM Serious Request

Serious Contest Nachtuniversiteit Tilburg

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Contest Nachtuniversiteit Tilburg

Studentendesk Tilburg van het Rode Kruis organiseert samen met Nachtuniversiteit een Serious Contest voor 3FM Serious Request.

Ook Tilburg zet zich in voor de stille ramp. Op de universiteit van Tilburg vindt speciaal voor 3FM Serious Request donderdagavond 22 december een cultureel evenement, Nachtuniversiteit, plaats met optredens, workshops en lezingen. Maar er is meer...

Studentendesk Tilburg helpt 3FM Serious Request

Om de steun aan 3FM Serious Request te vergroten heeft de universiteit samen met de studentendesk Tilburg van het Rode Kruis een geldinzamelingswedstrijd opgezet. Tijdens deze Serious Contest strijden o.a. verenigingen en studenten met hun 3FM Serious Request-actie voor wie het hoogste bedrag inzamelt.

Een win-win-win situatie met de Serious Contest

Omdat de groep die het meeste geld binnenhaalt een leuk prijzenpakket wint en er ook nog een originaliteitsprijs wordt uitgereikt, gaan de deelnemers tot het uiterste. En dit alles levert voor 3FM Serious Request een extra mooi bedrag op om de moeders geraakt door oorlog en conflictsituaties te helpen.

Prijsuitreiking tijdens Nachtuniversiteit Tilburg

De winnaars van de Serious Contest en het totale opgehaalde bedrag voor 3FM Serious Request 2011 worden op donderdag 22 december tijdens Nachtuniversiteit bekendgemaakt.

Wil je zelf meedoen met de Serious Contest in Tilburg? Dat kan. Je kunt je 3FM Serious Request-actie nog tot maandag 12 december inschrijven. Lees daarover meer op de site van het Rode Kruis.

>> Alles over Serious Contest voor 3FM Serious Request

Ster advertentie
Ster advertentie