3FM Serious Request

Eindstand Coca Cola Surprisetruck: 160.000 euro!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindstand Coca Cola Surprisetruck: 160.000 euro!
Michiel (Wie!?) Veenstra Veenstra! mocht ook dit jaar weer met de Coca Cola Surprisetruck door het land. De opbrengst is niet misselijk zeg!

Michiel en de kerstman komen met een enorme cheque naar de DJ's in het Glazen Huis, en het bedrag erop is al net zo indrukwekkend! 160.000 euro's! Daar kunnen heel veel malarianetten voor gekocht worden.

De Surprisetruck

Het bedrag is de opbrengt van de Surprisetruck, waarmee ons eigen verrassingsei Michiel mee door het land is geweest. Deze truck -ook wel bekend als 'het Kerstgevoel op wielen'- was elke dag rijkelijk gevuld met een surpriseguest, Serious Talentbands en natuurlijk was de kerstman er ook weer bij. Michiel laadde het hele gespuis elke dag in en ging op weg naar een gezellig plek in het land.

Coca Cola Surprise Truck levert 160 000 euro op!
Michiel Veenstra kwam met de Kerstman onthullen wat de Surpristruck in een week heeft opgebracht. Dit jaar is het een recordbedrag! 160 000 euro!

Gulle gevers

De bands gooiden hun talenten in de strijd om zo veel mogelijk geld op te halen. En elke dag zat er een andere mysterieuze bn'er in de huiskamer van de truck te wachten om voor een tienje per bezoeker ontmaskerd te worden. Bij de truck kon je ook de bijzondere Serious Request aluminium collectors bottles kopen. Breda, Enschede, Utrecht, Leeuwarden, Joure en Groningen bedankt! Jullie hebben gul gegeven!

>> Meer over de Surprisetruck

Ster advertentie
Ster advertentie