3FM Serious Request

Ondertussen, op de Grote Markt...

  1. Nieuwschevron right
  2. Ondertussen, op de Grote Markt...
Het kerstkaartgehalte van de Groningse Grote Markt is misschien wat minder geworden, maar druk en gezellig is het wel! Er is veel publiek en tientallen mensen staan nog steeds met eigen initiatieven geld in te zamelen. Op naar de eindsprint!
Dik ingepakt en uitgerust met onder andere zelfgebakken koekjes, warme choco en blokken kaas wordt er door mensen op de Grote Markt nog steeds volop geld ingezameld voor het Rode Kruis!

De inititatieven van groepjes collega's, vrienden en natuurlijk familie geven de mensen op het plein extra het gevoel dat Serious Request volop lééft in Groningen. Elke euro telt namelijk, zeker nu de finish in het zicht komt...

Rode Kruis Kaas


Alleen het meisje met de zwavelstokjes ontbreekt nog, maar voor de rest is op de Grote Markt vanavond echt alles te koop. Bijna geen stap kan gezet worden zonder een warme kop chocolademelk, een blok kaas of een zelfgebakken cake voorgeschoteld te krijgen.

Natuurlijk zijn de grote bijdragen en acties van bedrijven zeer welkom. Maar de mensen die hier in Groningen op de Grote Markt voor Serious Request staan te verkopen geven de bezoekers het gevoel ergens deel van uit te maken, dat iedereen meedoet en meebibbert!

Ook meedoen?


Dat kan zeker nog!

SMS naar 3333 (90 ct per bericht)
Vraag via de site je eigen plaat aan
Of doe het via de telefoon: 0909-1336
Bezoek de veiling
Maak geld over op gironummer 22744 t.n.v. Rode Kruis

Ster advertentie
Ster advertentie