3FM Serious Request

Coen blogt over zijn eerste dag

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen blogt over zijn eerste dag
Snelle starters gewenst in het Glazen Huis dit jaar. Coen heeft nauwelijks tijd om te acclimatiseren, want het feest in Breda barst vanaf de eerste dag al los.
Zo, hier zit ik. In het Glazen Huis achter mijn laptop. Voel me redelijk moet ik zeggen. Mijn maag rommelt wel maar ben voornamelijk blij met deze eerste dag die begon met een hele fijne mededeling van minister Koenders van ontwikkelingssamenwerking.

140.532,- euro en misschien 2,5 miljoen!
Als we op eigen kracht 2,5 miljoen euro binnenhalen gooit de Nederlandse regering daar nog eens 2,5 miljoen bij! Holy shit! Tegek natuurlijk, maar wel de loodzware opdracht om die 2,5 miljoen te halen. Maargoed, we gaan lekker zo bleek toen we de eerste tussenstand binnenkregen. Bijna 1,5 ton na dag één, een lekker begin!


Vreemd en onwennig
Het is wel heel raar hoor om hier te zitten. Ik ben er vanaf het eerste jaar van Serious Request bij betrokken geweest maar nu ik zelf in dat glazen ding zit voelt het zo vreemd en onwennig maar bovenal superleuk.

Brievenbus
Het is ongelooflijk om even bij de brievenbus hier in het huis te zitten. Daar komt zo ontzettend veel geld binnen, helemaal super! Straks voor de eerste keer mijn bedje opzoeken denk ik. En dan kijken of ik een paar uurtjes kan pakken voordat ik vannacht om 2 uur weer programma ga maken. Dromen over carpaccio, friet, spinazie, pannenkoeken, biefstuk, garnalen, ijs, chips en m'n vriendinnetje?

X

Coen!


Ster advertentie
Ster advertentie