3FM Serious Request

Deze toffe 3FM Serious Request veilingitems mag je echt niet missen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze toffe 3FM Serious Request veilingitems mag je echt niet missen!

Geld doneren voor het Rode Kruis tijdens 3FM Serious Request kan op een heleboel manieren. Maar hoe tof is het dat je er ook nog een superexclusief item voor terug kunt krijgen?

De keuze is reuze

Je hebt 'm waarschijnlijk al voorbij zien komen: Rob's Rijdende Veilingdesk. Hij haalt de meest leuke veilingitems voor je op en stelt ze ten toon in de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel, om de hoek bij het Glazen Huis in Apeldoorn. Ook kun je alle veilingitems hier bekijken, maar er is dus zo veel dat we begrijpen dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder een lijstje met de items die je echt niet mag missen!

Geheel verzorgde bruiloft in het Glazen Huis

This is the chance of a lifetime! Trouwen doe je (vaak) maar één keer, dus waarom niet in het Glazen Huis? Geheel verzorgd met styling, trouwkleding, bruidsboeket, limousine, rode loper, receptie, ringen, bruidssuite én Angelique, Domien en Sander als getuigen.

Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog een diner en feestlocatie geregeld en ontvang je na dit alles ook de beelden van deze prachtige dag. Kijk hier voor meer informatie. En oh ja, nog één ding: zorg ervoor dat je snel op je knieën gaat, want de bruiloft vindt plaats op 23 december aanstaande. Ben je benieuwd hoe een bruiloft in het Glazen Huis er ongeveer uit gaat zien? Tip: deze foto werd gemaakt in Heerlen tijdens 3FM Serious Request in 2015. Feest, ofniet?

Dag meelopen met Frans Timmermans bij de Europese Commissie

We zagen hem al op de eerste avond van 3FM Serious Request 2017 toen hij de dj's opsloot in het Glazen Huis, maar je kunt Frans Timmermans binnenkort nog een keer zien! Hij biedt namelijk een meeloopdag aan bij de Europese Commissie. Hoe dat eruit gaat zien?

Je krijgt een hele werkdag lang, van 09:00 tot 17:00, een exclusief kijkje achter de schermen. Daar hoort natuurlijk ook een lunch bij met Frans himself. De rest van de dag is een complete verassing, maar absoluut de moeite waard. Je vindt hier alle informatie over dit veilingitem.

Op safari / wijnproeven met Boswachter Tim

Hou je van natuur? En hou je van wijn? Dan is dit jouw veilingitem. Boswachter Tim, die je kent van de mooie natuurkiekjes op Twitter, neemt je mee op 'safari' op de Utrechtse Heuvelrug. Na deze rit is er een wijnproeverij met de favoriete wijntjes van de boswachter. Veil mee en voor je het weet zit je bij Boswachter Tim op de achterbank!

Luxe viergangendiner tussen de dieren

Ben jij een echte dierenliefhebber? Op dit moment staan er twee items in de veiling waar je dan heel gelukkig van wordt: een geheel verzorgd diner in de Apenheul of Ouwehands Dierenpark! Dat is sowieso een bijzondere ervaring, dineren tussen de orang-oetans of de reuzenpanda's. Het is in ieder geval de poging van het bieden waard! Kijk hier voor meer informatie over het diner in Apenheul en hier voor Ouwehands Dierenpark.

VIP-pakketten voor festivalseizoen 2018

Ben je door 3FM Serious Request in de festivalstemming gekomen? Dat begrijpen we. En de grote festivals als Paaspop, Pinkpop, Concert at SEA, Sziget, Lowlands en ADE begrijpen dat ook. Daarom bieden zij allemaal een VIP-pakket aan, speciaal voor de edities in 2018. Deze VIP-pakketten bestaan vaak uit toegangskaarten, een rondleiding backstage, soms een diner en nog een voorraadje dingen. Dus wil je naar Paaspop, Pinkpop, Concert at SEA, Sziget, Lowlands of ADE of naar allemaal? Klik dan op de linkjes voor meer informatie!

De kleurrijke schoenen van minister De Jonge

Bied mee op de kleurrijke schoenen van Hugo de Jonge, de vicepremier en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De schoenen met het bloemetjespatroon zijn na het debuut op de bordesfoto viral gegaan in Nederland. Je hebt ze vast wel langs zien komen. “De schoenen zijn uiteraard geregeld gedragen. Ze zijn op mooie plekken geweest, maar de meest bijzondere plekken waren toch wel het bordes en NOS Teletekst 101,” vertelt minister de Jonge.

Het paar van de is maat 45 en is van het Rotterdamse merk Mascolori. Trek nu je stoute schoenen aan en bied mee! Met jouw bijdrage steun je 3FM Serious Request.

Natuurlijk kun je op veel meer veilingitems bieden. Je ziet het hele overzicht op onze website. Kun je niet kiezen of wil je op een andere manier doneren? Je leest alles over de doneren tijdens 3FM Serious Request op deze pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie