3FM Serious Request

Het huiskamerconcert van Kensington bij Jelmer

  1. Nieuwschevron right
  2. Het huiskamerconcert van Kensington bij Jelmer

De mannen van Kensington waren donderdagavond (13 december) samen met MetMichiel bij Jelmer, zijn broer Simon en een hele berg vrienden over de vloer.

Simon bood samen met zijn vrienden op de 3FM Serious Request veiling 3750 euro's voor het huiskamerconcert van Kensington, en was daarmee de hoogste bieder! En dat betekende dat hen een mooi feestje te wachten stond donderdagavond, met een privéconcert van Kensington en een live-uitzending van MetMichiel. Maar wat bleek op de avond zelf, het was speciaal voor Simons broer Jelmer en zijn vriendin. Zij gaan bijna naar Australië en het huiskamerconcert was een verrassingsfeest voor het stel! Daarom werd niet Simons maar Jelmers huis voor de gelegenheid omgebouwd tot radiostudio / poppodium.

Volg het huiskamerconcert vanuit je eigen huis

De uitzending van MetMichiel met het concert van Kensington was vanaf 19:00 live te horen op 3FM en te zien via de 3FM webcam en op 101TV. Foto's van het feest komen tijdens de avond, onder aan dit bericht online.

>> Check hier de andere huiskamerconcerten

3FM Serious Request

Het geld dat Simon betaalde voor deze bijzondere avond, gaat natuurlijk allemaal naar 3FM Serious Request. Dit keer haalt 3FM met Serious Request geld op om babysterfte te bestrijden.

De 3FM Serious Request Veiling

Wil jij ook op iets bieden voor 3FM Serious Request? Wil jij bijvoorbeeld dé ukelele van Blaudzun? Of heb je zin in een Meet & Greet met Trijntje Oosterhuis? En wat dacht je van een VIP Concert At SEA arrangement? We hebben het allemaal voor je klaar staan op de veiling!

>> Check de 3FM Serious Request Veiling

Foto's

Dat Kensington garant staat voor een feestje is wel bekend, maar Ommen doet niet onder voor de band! Check de foto's voor het bewijs!

Huiskamerconcert The Opposites

Michiel Veenstra en The Opposites hebben maandag 10 december de boel op stelten gezet in de huiskamer van brugpieper Brian, de hoogste bieder op het huiskamerconcert van de 3FM Serious Request Veiling. De complete eethoek van Brian moest tijdelijk de deur uit, maar dan heb je ook wat! De huiskamer van de brugklasser en zijn vader werd binnen no time omgetoverd tot een radiostudio mét een podium.

>> Check de beelden van het huiskamerconcert van The Opposites

Thuiskamerconcert Go Back To The Zoo

Een heel speciale locatie-uitzending van MetMichiel met Go Back To The Zoo; diner, een show en een radio-uitzending! Dimitri bracht het hoogste bod uit op het thuiskamerconcert van Go Back To The Zoo op de 3FM Request veiling. Voor die 2500 euro's kreeg hij samen met 25 vrienden dinsdag 11 december een bijzondere avond voorgeschoteld!

>> Check de beelden van het thuiskamerconcert van Go Back To The Zoo

Ster advertentie
Ster advertentie