3FM Serious Request

Gerards clubavond: Kraak & Smaak, Gerard Ekdom en Hilversum House Maffia

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerards clubavond: Kraak & Smaak, Gerard Ekdom en Hilversum House Maffia

Ekdoms Eetcafé wordt zaterdag 21 december na het diner, om half tien, weer omgetoverd tot een heuse clubavond.

Bij Gerards Eetcafe is het zaterdag weer volle bak. Nomnomnom. Topchef Henk Savelberg staat zaterdagavond 21 december achter het fornuis en zorgt voor een heerlijk maaltje in Ekdoms Eetcafé. Hij krijgt assistentie van niemand minder dan Gerards vrouw Nicole Ekdom. Peter Scholte sluit het diner af met een heerlijk dessert. En niemand minder dan acteur Loek Peters kruipt in de huid van een ober.

Herman update vanuit Ekdoms Eetcafé

Of het aan het wijnarrangement lag, of omdat hij zijn handen vol met dienbladen had weten we niet, maar Gerard Ekdom was zelf niet meer in staat om met een update te komen vanuit Ekdoms Eetcafé. En dus was razende reporter Herman ter plaatse om orde in chaos te scheppen.

'Hoe staat het er voor Gerard?'

Gerard heeft voor vanavond een crimineel goede bediening weten te regelen. Berry uit Penoza schiet(!) Gerard een avond te hulp. Maar de zaal zit stampvól met BN'ers. Bert van Leeuwen zit er, Kraak of Smaak (een van de twee) komt langs en de geest van Martin Gaus waant er nog altijd rond.

Gerard opende de derde gezellige culinaire avond

Loek Peters in Ekdoms Eetcafé

Loek Peters kennen we natuurlijk allemaal als 'gangster Berry' uit de serie Penoza, maar in Ekdoms Eetcafé staat hij gewoon met een schort om in de bediening. De gevangenis-beelden uit Penoza zijn opgenomen in Blokhuispoort, waar Gerard zijn restaurant en clubavonden organiseert.

Kraak & Smaak en Hilversum House Maffia

Na een heerlijk diner haast Gerard zich naar de dansvloer, want Kraak & Smaak de avond opent met een dj-set. Daarna gaat Gerard himself achter de draaitafel staan om het publiek op te zwepen. De avond wordt afgesloten met de hitjes van Hilversum House Maffia (Tjibbe Tjibsma & Domien Verschuuren).

Wil je er zaterdagavond 21 december bij zijn? Vanaf 21.30 uur gaan de deuren van de club in Blokhuispoort open. Entree is 10 euro. Dit geld gaat naar 3FM Serious Request.

>> Lees meer over Ekdoms Eetcafé
>> Alles over de koks in Ekdoms Eetcafé

Ster advertentie
Ster advertentie