3FM Serious Request

Bied op politieke veilingitems

  1. Nieuwschevron right
  2. Bied op politieke veilingitems

Crisis of niet, ook politiek Nederland levert een bijdrage, bijvoorbeeld door een bijzonder veilingitem aan te bieden.

Het is inmiddels een traditie, met Frans Timmermans naar Pinkpop. Ook dit jaar leidt hij je weer wat graag rond op het festival. Maar er zijn veel meer politici en journalisten met wie je op stap kunt. Check hier de leukste politieke veilingitems.

Met Jet Bussemaker naar het IFFR

Als minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap weet Jet Bussemaker alles van kunst en cultuur. Heb jij zin om op het International Film Festival Rotterdam een filmpje te pakken met Jet? Dat kan! Op woensdag 21 januari wordt de openingsfilm vertoond en daar kun jij samen met minister Bussemaker naartoe.

Ga met Jet Bussemaker naar het IFFR

De manchetknopen van Ed Nijpels

Toen Ed Nijpels afscheid nam van de Tweede Kamer, kreeg hij deze manchetknopen van de voorzitter van de Tweede Kamer. Die manchetknopen kunnen nu jouw bezit worden! Hiermee maak je zelfs van het lelijkste overhemd nog een stijlvol kledingstuk.

Bied op de manchetknopen van Ed Nijpels

Interviewen als Wouke van Scherrenburg

Journaliste Wouke van Scherrenburg voelt menig politicus aan de tand met haar kritische vragen. Wil jij net zo'n interviewskills als Wouke ontwikkelen? Breng dan een bod uit op de unieke interviewtraining die ze aanbiedt.

Leer interviewen van Wouke van Scherrenburg

Met Sharon Dijksma naar de Hallen

De eerste overdekte markthal van Nederland opende afgelopen oktober haar deuren in Rotterdam. Staatssecretaris Sharon Dijksma is van plan er binnenkort een kijkje te nemen, maar ze gaat natuurlijk liever niet alleen. Ga jij met haar mee?

Met Sharon Dijksma naar de Hallen in Rotterdam

Privécollege van Ferry Mingelen

Bijna dertig jaar was Ferry Mingelen politiek verslaggever voor de NOS. Politiek Den Haag kent geen geheimen voor hem en die geheimen deelt hij maar wat graag met jou. Voor de veiling biedt Ferry namelijk een politiek privécollege aan.

Bied op politieke les van Ferry Mingelen

Ster advertentie
Ster advertentie