3FM Serious Request

Wouter Doeven op vlot over de IJssel

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter Doeven op vlot over de IJssel

Om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request 2013, voer Wouter Doeven (13) op een vlot gemaakt van lege pakken sinaasappelsap over de IJssel.

Je hoeft niet te wachten tot december om in actie te komen voor 3FM Serious Request. Dat bewijst Wouter Doeven (13) deze zomer door drie dagen over de IJssel te gaan varen op een vlot gemaakt van... lege pakken sinaasappelsap.

Varen op een vlot van 240 sinaasappelsap pakken

Papieren bootjes kunnen drijven, maar blijven lege jus 'd orange pakken ook boven water? Die vraag stelde Wouter aan zijn vader en hij had daar een goed antwoord op! Luister het gesprek met Wouter hier terug:

Wouter vaart voor 3FM Serious Request

Wouter en zijn familie dronken de afgelopen maanden meer dan 1500 glazen jus d'orange zodat Wouter uiteindelijk 240 lege pakken had voor zijn vlot. De 13-jarige jongen voer uit op 23 augustus en ging van Deventer naar de Ketelhaven in Dronten, waar hij op 25 augustus aankwam. Rijkswaterstaat had hem wel een paar richtlijnen en verplichtingen meegegeven om zo het gevaar te beperken.

Het NOS Jeugdjournaal volgde Wouters voorbereidingen en tocht op de voet. Check de beelden hieronder.

Wouter heeft het gered

Wouter heeft zijn missie volbracht. Maar hoeveel geld hij uiteindelijk opgehaald heeft laat hij pas in december weten als het Glazen Huis in Leeuwarden staat voor 3FM Serious Request.

Kom In Actie voor 3FM Serious Request 2013

Steun Wouters actie op de Kom In Actie site en help hem zoveel mogelijk geld bij elkaar te varen voor 3FM Serious Request.

Ben je ook al bezig met vrienden en familie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request? Meld je actie dan aan op de Kom In Actie site: www.3fm.nl/kominactie

Ster advertentie
Ster advertentie