3FM Serious Request

Op de foto met Gerard de kerstman?

  1. Nieuwschevron right
  2. Op de foto met Gerard de kerstman?
Ook Gerard stroopt zijn armen uit de mouwen op de Kom Zelf in actie dag. Je kunt met hem verkleed als Kerstman op de foto. Leuke kerstkaart!
Op dinsdag 14 december gaan de 3 DJ's het land in om te kijken welke acties er zoals al zijn bedacht voor 3FM Serious Request op scholen in het land. Giel gaat zijn angsten overwinnen in Geldrop, waar hij gaat abseilen van een kerk. Eng? Niet zo eng vergeleken met Coens opdracht: hij moet een dag eelt schrapen, likdoorns verwijderen en kalknagels vertroetelen. En Gerard kan zijn kwaliteiten als goedlachse DJ nu buiten de radio gebruiken. Hij zal verkleed als Kerstman op de foto gaan met kerstfans op een kerstmarkt.

Gerard als kerstman

Gerard gaat eerst in Diever langs de deuren met een bakfiets om zelfgebakken oliebollen te verkopen met leerlingen van de VMBO-T/Havo-school Stad en Esch.

Vervolgens mag Gerard zich verkleden als kerstman en buldert hij de schoolkerstmarkt op de RSG de Borgen Nijeborg in Leek. Hier gaat hij op de foto met iedereen die dat maar wilt. En nu maar hopen dat mensen er voor willen betalen. Wil jij ook een originele kerstkaart? Kom dan naar Leek tussen 17.00 uur en 18.00 uur en ga met de goedlachse Gerard op de foto.

Kom Zelf In Actie!

Heb je zelf ook een actie voor 3FM Serious Request opgezet? Schrijf je dan in op de Kom Zelf In Actie website, zodat mensen jouw actie kunnen steunen. Wie weet komt 3FM nog wel bij je langs!

>> Lees meer op www.3fm.nl/komzelfinactie

Ster advertentie
Ster advertentie