3FM Serious Request

Dit was de derde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de derde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

Er zijn tijdens deze derde nacht wat opstartproblemen. Maar eenmaal wakker, bruisen Rob en Wijnand van de energie.

De moodswings van wijnand

Het energielevel van Wijnand knippert sneller dan de relatiestatus van Harry Styles. Met flinke opstartproblemen begint hij midden in de nacht aan zijn shift tot in de vroege uurtjes. In tegenstelling tot Rob, moet Wijnand nog even wennen aan deze onchristelijke tijd om te werken. Maar eenmaal wakker is hij niet meer te houden! Geeft niet Wijnand, dit hoort er allemaal bij tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline.

Begin de dag met een lach

Tijdens deze week slapen de dj's niet veel. Weinig slaap is niet heel bevordelijk voor de mentale stabiliteit. Van stil en uitgeput, naar dansen en minuten lang lachen. Deze nacht maken we het allemaal mee. De chemie tussen het duo zit het in ieder geval wel goed!

Wijnand deelt zijn verhaal over zijn oma

Dat het coronavirus veel slachtoffers maakt is voor veel mensen bekend. Tijdens de eerste lockdown mocht Wijnand zijn oma niet bezoeken. Zijn oma is besmet geraakt met het virus en heeft het helaas niet overleefd. Wijnand deelt zijn ervaring van die tijd en vertelt nogmaals duidelijk waarom het belangrijk is om hulpverleners te steunen in deze bizarre tijd.

3fm serious request: the lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar.

In deze week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie