3FM Serious Request

Een beetje Bekende Nederlander zet een item op de 3FM veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. Een beetje Bekende Nederlander zet een item op de 3FM veiling

Hieronder twaalf vette veilingitems die aangeboden worden door BN'ers. Het onoverwinnelijke sportbroekje van Rico Verhoeven, de zweterige sneakers van Dafne Schippers en het strakke pakkie van Doutzen Kroes. Je vindt het allemaal in de veiling! Dus sla je slag en bied op deze unieke items. EENMAAL, ANDERMAAL...

1. Draag het WK-broekje van Rico Verhoeven

Als Rico de ring instapt draagt hij niet veel. Maar wát hij draagt, doneert hij aan 3FM Serious Request! Ben jij de slechtste bokser die er is, maar wil je graag doen alsof dat niet zo is? Houd je van korte sportbroekjes? Of wil je gewoon heel graag geld doneren aan het Rode Kruis? Bieden op het broekie van Rico Verhoeven!

2. Ga naar een Indische toko met Jesse Klaver

Wil jij een keertje dineren met de fractievoorzitter van GroenLinks? Dan moet je wel van Indisch eten houden, want als jij het hoogste bod uitbrengt op dit veilingitem neemt hij je mee naar zijn favoriete toko in Den Haag. Omnomnom.

3. Maan zingt je wakker

Maan won in 2016 The Voice Of Holland en bracht toen maar meteen een knaller van een single uit met Hardwell: 'Perfect World'. Wil je 's ochtends wakker gemaakt worden met haar zoetgevooisde stemgeluid? Kijk hier hoe je dat fixt.

Foto: Hans-Peter van Velthoven

4. Dionne Stax leidt je rond bij de NOS

Neem een kijkje op de nieuwsvloer, waan je in het échte televisiedecor en laat je rondleiden door Dionne herself. Na deze twee uren durende tour kent het NOS-gebouw geen geheimen meer voor jou.

Foto: Bullet-Ray

5. Nieuwe sneakers, gesigneerd door Dafne Schippers

Dat je net zo snel gaat rennen als Daphne denken we niet, maar wat we wel zeker weten is dat deze gloednieuwe Nikes erg graag bij jou in de gang willen staan. Is dat verlangen wederzijds? Bied dan hier op deze mooie schoentjes (maat 40).

6. Koffie in het Torentje van Mark

Koffie. Cappuccino. Latte Macchiato. Frappuccino. De mogelijkheden zijn eindeloos, want je slurpt dit koffietje niet zomaar ergens. Nee, je drinkt het in het beroemde politieke Torentje in Den Haag. Samen met Mark Rutte. Nu niet gaan hyperventileren, maar gewoon bieden. Dit is een once-in-a-lifetime opportunity.

7. De sportkleding van Doutzen Kroes

Neerlands trots sport zich een slag in de rondte voor haar perfecte figuur, maar natuurlijk niet in een spijkerbroekie. Dat gebeurt in sportkleding, zoals deze! Miss Kroes droeg dit setje tijdens een shoot en geeft het nu graag aan jou. In ruil voor een mooie donatie natuurlijk.

8. Giels gesigneerde Pinkpop-turbobuggy

Tsjoeken, tuffen, vroemen... Er is niets wat de Gielmobiel niet kan. Deze buggy gebruikte Giel Beelen jarenlang op Pinkpop om artiesten mee te vervoeren. Hij is gesigneerd door artiesten als Mumford & Sons, John Newman en Chef'Special. Leuk pluspuntje: het is een officiële auto, dus je mag er gewoon de weg mee op. Bieden doe je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

9. Gesigneerde helm van Tom Dumoulin

Yes, het is 'm echt: de helm die Tom Dumoulin droeg tijdens de Giro d'Italia! Helemaal matchy matchy met zijn roze trui. Bied op deze helm en fiets binnenkort hoofdletsel-proof over de Nederlandse paden!

10. Kim Feenstra fotografeert jou!

Eerst voor, nu achter de camera. Model Kim Feenstra heeft een volledig verzorgde fotoshoot voor je in petto, en die duurt maar liefst de hele dag. Dus waar wacht je nog op? Zet jezelf op de foto voor 3FM Serious Request.

Foto: Bullet-Ray

11. Bied op de Gouden Plaat van Red Hot Chili Peppers

Jouw muziekcollectie is niet compleet zonder dit exclusieve, unieke en bijzondere item: dé gesigneerde gouden plaat van de Peppers! Ze hebben het album The Getaway speciaal voor jou gesigneerd en ingelijst. En in de video hieronder gaat Chad Smith nog even los op het drumstel. Speciaal voor jou. Doei!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

12. Assisteer Hans Klok bij een show

Hoe vet is dit?! Hans Klok nodigt jou uit om met een vriend, vriendin, je oma of tante naar zijn show te komen en tijdens één van zijn illusies te assisteren. Als dat maar goed gaat! Bieden kan hierzo.

Ster advertentie
Ster advertentie