3FM Serious Request

Paul sluit 3 DJ's van het Glazen Huis op en gaat naar Goirle

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul sluit 3 DJ's van het Glazen Huis op en gaat naar Goirle

Huuuh!? Maar dat zou Paul toch helemaal niet doen? We hebben het over het Glazen Huis in Echt. Paul was bij de opsluiting van de drie DJ's daar.

Het hele land doet mee aan 3FM Serious Request. Paul checkt hoe het gaat bij de heren die het Glazen Huis in Echt ingaan.

Op bezoek bij Domiens oude omroep

Toen Domientje een nóg kleiner Domientje was, draaide hij plaatjes in het programma Had Je Wat bij de LOG in Goirle. Paul ging op bezoek bij het drietal dat in hun Glazen Huisje zat. Echt tot in detail was het hetzelfde. Tot aan de sapjes toe! Er stond een leverkleurig sapje klaar en Paul mocht dat even meepikken. Voor de bofkont smaakte het naar vloeibare popcorn. Raar!

Paul is echt in Echt

Het begint vandaag echt in Echt voor de drie DJ's. Het is al de vijfde keer dat 3 mannen zich op laten sluiten waarbij zij ook niet mogen eten. Het is nog iets moeilijker, want het huis staat IN een café! Al die biertjes en bitterballen om je heen... het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Om zeker te zijn dat ze niet ontsnappen, zit er niet eens een deur in het huisje in Echt, maar wordt het huis dichtgeschroefd. Paul stond erbovenop.

De bewegende beelden liegen net, alles is Echt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pauls Glazen Huis-tour

In heel Nederland staan Glazen Huizen die zich inzetten voor 3FM Serious Request. Supertof! Paul kijkt in de week hoe de sfeer erbij hangt achter het glas.

>> Alles over Pauls Glazen Huis-tour

Ster advertentie
Ster advertentie