3FM Serious Request

Scoor hier je meet and greet ticket voor de YouTube-middag tijdens SR17

  1. Nieuwschevron right
  2. Scoor hier je meet and greet ticket voor de YouTube-middag tijdens SR17

Tijdens 3FM Serious Request kun je op vrijdag 22 december jouw favoriete YouTubers ontmoeten. Tussen 12:00 en 16:00 uur komen BENR, Beautynezz, Cinemates, Croco Jill, Furtjuh en Gewoon Thomas, Jeroen van Holland, Jessie Maya, NikkieTutorials, OnneDi, Quinsding, Stuntkabouter en Vera Camilla naar het Marktplein in Apeldoorn voor een meet and greet met jou!

YouTube meet and greets

Op vrijdag 22 december komen de grootste YouTubers van Nederland naar 3FM Serious Request op het Marktplein in Apeldoorn. Er zijn vier rondes van een uur waarin je per ronde één YouTuber kunt uitkiezen om een ticket voor te kopen. Het is dus niet mogelijk om tickets te kopen voor YouTubers in dezelfde ronde, maar bijvoorbeeld wel eentje uit ronde 1 en eentje uit ronde 2.

Een ticket voor één meet and greet kost €10,- waarvan de opbrengsten natuurlijk naar het Rode Kruis gaan. Dus heb jij altijd al NikkieTutorials, Quinsding of Furtjuh en Gewoon Thomas willen ontmoeten, knuffelen of mee op de foto gaan? Dan is dit je kans!

LET OP: KIES PER RONDE 1 YOUTUBER DIE JE WILT ONTMOETEN, MEERDERE MEET AND GREETS PER RONDE ZIJN NIET MOGELIJK!

Veelgestelde vragen

Waar is het en waar meld ik mij met mijn ticket?
De meet and greets vinden plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Op het plein staan drie kleine podia waarop de YouTubers zullen plaatsnemen. Om bij de podia te komen laat je je ticket scannen bij de ingang van de wachtrij.

Hoe laat moet ik er zijn?
We raden je aan om een half uur voor de start van je ronde aanwezig te zijn. De poortjes naar de wachtrij zullen vijf minuten van te voren openen. Het heeft dus geen zin om al uren van te voren aanwezig te zijn en in een rij te gaan staan.

Op mijn ticket staat dat de ronde een uur duurt. Betekent dit dat ik een uur lang met de YouTuber kan meet and greeten?
Nee, helaas niet. Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk met zijn idool kletsen. Er is tijd voor een foto, een handtekening en misschien wel een knuffel, maar daarna is het weer tijd voor de volgende fan.

Ik wil graag naar twee YouTubers in dezelfde ronde. Kan dat?
Nee, dat kan niet. In verband met de doorlooptijd in de wachtrij moet je echt kiezen tussen de YouTubers in dezelfde ronde.

Ik kan dus niet álle YouTubers ontmoeten?
Ja, dat klopt. Je kunt wel naar meerdere YouTubers als zij in verschillende rondes zijn ingedeeld. Voor elke meet and greet is overigens wel een los ticket nodig. Wil je drie verschillende YouTubers in drie verschillende rondes ontmoeten? Dat kan, maar dan koop je ook drie aparte tickets.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje via Twitter of Facebook! En anders tot 22 december in Apeldoorn!

Ster advertentie
Ster advertentie