3FM Serious Request

Maak van je verjaardag een onvergetelijk feestje

  1. Nieuwschevron right
  2. Maak van je verjaardag een onvergetelijk feestje

LET OP: dit bericht is speciaal voor iedereen die in november en december jarig is. Ben jij dat? Trek dan de slingers alvast uit de kast en begin maar met het inspelen van de feesttoeters, want jij kunt binnenkort wel en heel bijzonder feestje bouwen. Maak van jouw verjaardag een Serious Birthday Party en steun daarmee meteen het Rode Kruis.

Zo werkt het

Eigenlijk gaat het zoals een ‘gewone’ verjaardag: je bent jarig, je geeft een feestje en jouw gasten ontvangen een uitnodiging. Het enige grote verschil is dat je geen cadeaus ontvangt, maar dat je jouw gasten vraagt om een donatie voor 3FM Serious Request.

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich in voor de jonge slachtoffers van longontsteking. Lees hier meer over het doel.

Doneer je verjaardag!

Waar is dat feestje?

Hier is dat feestje! Zodra je je verjaardag aanmeldt ontvang je exclusief promotiemateriaal om jouw Serious Birthday Party tot een succes te maken. Met de speciale uitnodigingen laat je iedereen weten waar en wanneer ze verwacht worden. De verjaardagsposter hang je voor het raam zodat voorbijgangers spontaan je party kunnen komen crashen. Het feestelijke logo druk je gemakkelijk op de taart en ballonnen.

Maak er net als in het Glazen Huis in Heerlen een Serious Party van.

Tip

Download de donatiebox en zet die op tafel om extra geld in te zamelen op je feestje. Vraag bijvoorbeeld een kleine bijdrage voor elk verzoeknummertje, toiletbezoek of extra bitterbal.

Dus... Ben jij een held in feestjes geven en vind je het tof om daarmee ook een ander te helpen? Doneer je verjaardag en organiseer eigen Serious Birthday Party! Meld je actie hier aan. Enne, hieronder zet Michiel alles nog een keer op een rijtje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie