3FM Serious Request

Belgische Music For Life: 7,1 miljoen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Belgische Music For Life: 7,1 miljoen!

De allerlaatste Music For Life zit erop en in totaal bracht de actie 7.142.716 euro op! Zeer plezant!

Onze zuiderburen sluiten voorhun versie van Serious Request hun DJ's altijd een dagje eerder op, maar dan mogen ze er ook een dagje eerder uit dan onze Hollandse jongens. Vrijdagavond zat het er dus op voor onze Belgische vrienden van StuBru.

Music For Life levert 7.142.716 op!!!

We beginnen met het belangrijkste: de eindstand. In 2011 zamelden Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn van StuBru 7.142.716 euro in! Dat was best een verrassing, want de Belgen wisten het extra spannend te maken door geen enkele tussenstand bekend te maken. We hadden dus geen idee hoe groot het bedrag zou zijn. En hoe groot is het!? Wow!

Drie laatste huizen

Dit jaar was het de zesde en tegelijk laatste editie van Music For Life. Het werd wel een speciale met een tour langs drie huizen in Leuven, Antwerpen en Gent. Extra spannend door het gebrek aan tussenstand en een prachtige eindshow op de Groenplaats in Antwerpen. Het was mooi, het was héél mooi.

They do give a shit!

Dit jaar zette de heren en dame zich in voor de bestrijding van diarree. Serieuze shit, dus. En elke euro hebben ze nodig.

>> Alles over de Glazen Huizen in het buitenland
>> Alles over Music For Life lees je op StuBru.be

Wij gaan door

De Belgen kunnen rustig aan hun appeltje beginnen, maar in Leiden zitten onze boys nog even vast in het huis. Dat betekent dat onze eindstand nog lang niet is bepaald. Help de moeders, vraag als een idioot jouw plaat aan of doneer op een andere manier. Chopchop!

>> Vraag een plaat aan!
>> Alle donatiemogelijkheden

Ster advertentie
Ster advertentie