3FM Serious Request

Download gratis lesmateriaal voor jouw klas

  1. Nieuwschevron right
  2. Download gratis lesmateriaal voor jouw klas

Ben jij docent op het voortgezet onderwijs? Download het gratis 3FM Serious Request-lesmateriaal op de site van NTR-Schooltv.

NTR-Schooltv maakt jaarlijks in samenwerking met 3FM en het Rode Kruis speciaal lesmateriaal dat aansluit bij de stille ramp van 3FM Serious Request. Dit gratis te downloaden lesmateriaal is speciaal ontwikkeld om leerlingen van het voortgezet onderwijs bewust te maken van de stille ramp en hen tot actie aan te zetten.

Lesmateriaal voor 3FM Serious Request

Als docent krijgt u met het lesmateriaal een praktische handleiding voor actieve lessen. De stof biedt aanknopingspunten voor lessen van verschillende vakken en is opgedeeld in vragen en opdrachten voor leerlingen van het vmbo en voor leerlingen van het havo/vwo.

Het lesmateriaal is hiermee tijdens meerdere vakken inzetbaar en voor iedere leerling op het voortgezet onderwijs geschikt. Naast de vragen en opdrachten, kan het lesmateriaal ook gebruikt worden om leerlingen in actie te laten komen. Aan jou als docent en jouw leerlingen de taak om het creatieve brein hierop los te laten.

Download het lesmateriaal van de stille ramp

Ben jij docent op het voorgezet onderwijs? Download dan nu het 3FM Serious Request-lesmateriaal van de stille ramp van 2012 'Let's hear it for the baby's' op de site van NTR-Schooltv.

>> Download het lespakket hier!
>> Meer info over het lespakket lees je hier

Lespakket Basisonderwijs volgt

Binnenkort kun je ook een lespakket voor het Basisonderwijs downloaden. Meer info hierover volgt snel!

Ster advertentie
Ster advertentie