3FM Serious Request

Eindhoven here we come!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindhoven here we come!
En Serious Request 2011 is in Leiden! Wat? Giel stapte uit in Eindhoven de GEKSTE, maar Annemieke had een verrassing in petto voor Leiden.Het duurde lang, misschien wel te lang voor jou. Maar je geduld is vandaag beloond. Het Glazen Huis komt in 2010 in Eindhoven te staan.

Serious Request 2010: Eindhoven

Zwolle, Nijmegen, Eindhoven en Leiden hebben alles uit de kast gehaald om zich in de kijker te spelen. En dat hebben ze goed gedaan. Bidboeken gemaakt, liedjes gecomponeerd, 3FM notabelen gepamperd tijdens de officiële inspectie, de 3FM Serious Request website volgeschreven... Alles voor dat Glazen Huis. En Eindhoven is het geworden dit jaar. Brabant, here we come!

Waar o waar?

Het was een spannende strijd en het duurde lang voordat er duidelijkheid was. En voor sommigen werd het te veel. De 3FM redactie werd bestookt met conspiracy theories: 'Als je alle eerste letters van alle berichten op 3FM.nl door elkaar husselt zet, dan krijg je Nijmegen' , 'Ik hoorde Giel vanochtend met een Zwolse tongval praten', 'Sander deed vandaag gek en Eindhoven is de Gekste, dus...' Of ' De afstand tussen 3FM en Leiden in het kwadraat, gedeeld door 3DJ's, maal 2010 maakt een mooi getal.' Maar niets heeft weggeven dat Eindhoven dé stad is waar de 3FM/ Rode Kruis karavaan aan het einde van het jaar heen trekt.

Giel onderweg voor bekendmaking Serious Request 2010

Vanochtend werd Giel opgehaald door een man met een helm, The Stig. Hij reed Giel door het land en eindigde in dé stad. Giel had geen idee waar hij naartoe gaat. Luister naar de uitleg van dinsdag 11 mei.Zwolle afgevallen

Giel wist het eerst zeker: we rijden richting Zwolle. Dat wordt het dit jaar. Maar nee, de Stig nam een afslag, waardoor het duidelijk werd dat ze Zwolle voorbij reden. Giel was verward... en benieuwd waar de Stig hem dan wel naartoe rijdt...
We houden je op de hoogte...


Nijmegen helaas niet

Giel was even ingedommeld, maar toen hij werd gebeld door Rob zag hij net dat hij door Nijmegen reed en daar NIET stopte. Nijmegen is het dus helaas ook niet... De reis van Giel duurt voort.

SR 2010: Eindhoven de GEKSTE!

Om ongeveer half vijf, kwam Giel aan in Eindhoven. Hij werd warm ontvangen door een juichende menigte op een ietwat druilerige dinsdag. Giel werd met open armen ontvangen. Eindhoven, here we come! Het feestje kan nu al beginnen in Eindhoven.

Serious Request 2011 in Leiden

Balen voor Leiden, maar Annemieke had een pleister op de wonde. Iets na de bekendmaking belde Annemieke Coen en Sander. Zij stond in ineens in Leiden met de loco- burgemeester waar ze bekend mocht maken dat het Glazen huis dan wel niet in 2010 in Leiden kwam te staan, MAAR WEL IN 2011. Dus ook Leiden, here we come, maar volgend jaar.

Wat denk jij ervan? Laat het ons weten!

Wat denk jij? Laat je mening of speculaties achter op Twitter met de hashtags #glazenhuis en #sr2010.
Needless to say, maar toch: je kunt altijd smsen naar 3333

Of hieronder je hart luchten natuurlijk...

Giel komt aan in Eindhoven


Ster advertentie
Ster advertentie