3FM Serious Request

Herbeleef 3FM Serious Request 2010

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef 3FM Serious Request 2010
Giel, Gerard en Coen hebben een prestatie van formaat geleverd! Wil jij er ook op terugkijken, struin dan de 3FM site af voor foto's, fragmenten en video's van de afgelopen week.
Terwijl je luistert naar de Top Serious Request, kan je mooi eens terugkijken op een hartverwarmend weekje 3FM Serious Request.

Highlights Serious Request 2010

We hebben gelachen, we hebben gehuild, het was mooi! Er is zoveel gebeurd, dat alles volgen bijna onmogelijk was. Iets gemist? No worries, wij hebben de highlights per dag voor je op een rijtje gezet. Service, hè?

>> Highlights zaterdag 18 december
>> Highlights zondag 19 december
>> Highlights maandag 20 december
>> Highlights dinsdag 21 december
>> Highlights woensdag 22 december
>> Highlights donderdag 23 december
>> Highlights vrijdag 24 december

Foto's

De slaapgasten, de drukte bij de brievenbus, maar ook de reis van Eric Corton naar Oeganda. Alles is vastgelegd in de fotoboeken:

>> Blader door de foto's heen
>> Bekijk jouw brievenbus foto

Audio

Je zou het bijna vergeten na zo'n crossmediale week, maar 3FM Serious Request is in de basis een radioprogramma. Dat betekent dus ook dat er vele hilarische momenten zijn langsgekomen.

>> Zet je koptelefoon op en luister door Serious Request heen

Video

Als je 24 uur per dag uitzendt, is er enorm veel hilarisch materiaal om van te genieten. 3FM.nl heeft gedurende de week enorm veel filmpjes geknipt en BNN en de NOS maakten dagelijks uitzendingen.

>> Bekijk hier de videohighlights


TV uitzendingen

Ook BNN was goed vertegenwoordigd in Eindhoven. Sophie Hilbrand, Nicolette Kluijver en Nachtburgemeester Manuel waren dagelijks te zien op TV en op de laatste dag maakten zij de finaleshow. Die kan je hier in z'n geheel terugkijken.

&


Top Serious Request
De platen die zijn aangevraagd gedurende de week hoor je langskomen in de Top Serious Request van donderdagavond 20:20 uur tot 18:00 uur, waarna de Oudejaarsprogrammering in gaat.

>> Lees hier meer over wat 3FM doet met Oud & Nieuw

Ster advertentie
Ster advertentie