3FM Serious Request

Epke Zonderland heeft het geflikflakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Epke Zonderland heeft het geflikflakt

Frieslands trots heeft het geflikflakt! 3FM Serious Request 2013 is ON! Epke Zonderland draaide woensdagavond 18 december met al zijn kracht en enthousiasme het Glazen Huis op slot.

Jaaaa!! Het is begonnen! Olympisch turnkampioen Epke Zonderland draaide woensdag 18 december de deur van het Glazen Huis op slot en wat deed hij dat geweldig!

Bastille live op het Wilhelminaplein

Terwijl Bastille de sterren van de hemel speelde, liepen Giel, Paul en Coen richting het Glazen Huis. Met high-fives onderweg bereikten ze de bestemming. Maar het kon natuurlijk pas echt beginnen toen die deur ook daadwerkelijk op slot ging.

Epke vraagt een plaatje aan

Zes dagen lang, vierentwintig uur per dag, draaien de DJ's plaatjes om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Epke gaf het goede voorbeeld en vroeg het nummer 'Survival' van Muse aan. De plaat was het anthem van de Olympische Spelen in Londen.

Onder Pauls bemoedigende woorden "met een driedubbele schroef gaat 'ie 'm erin schroeven", sloeg de sportman vol enthousiasme de deur achter Giel, Paul en Coen dicht.

Steun 3FM Serious Request
Ook jij kunt je steentje bijdragen door bijvoorbeeld een actie op te starten, een plaat aan te vragen of te bieden op eeveiilngitem.

>> Kom In Actie voor 3FM Serious Request
>> Vraag een plaat aan
>> Bied mee in de 3FM Serious Request veiling

Giel, Paul en Coen gaan het Glazen Huis in

Epke sluit het Glazen Huis

Epke biedt cheque aan

Ster advertentie
Ster advertentie