3FM Serious Request

Maandag is de Surprisetruck in: Groningen

  1. Nieuwschevron right
  2. Maandag is de Surprisetruck in: Groningen
De karavaan stond vandaag in het Oosten van Nederland en bood plaats aan Gem, Rigby en Vegas For Millions. En dan natuurlijk nog de mysteryguest in de achterbak van de Surprisetruck.
Waar eergisteren de truck rijkelijk gevuld was met hockeymeisjes, zaten er gisteren spiritueel geaarde BN-ers in de achterbak.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet
De finalisten van het Zesde Zintuig Peter en Samra hadden een lijntje met 'gene zijde' en andere onaardse oorden en konden je vertellen wat er voor je in het verschiet ligt.

Music please!
Live-optredens maakten er zaterdag een nog gezelligere dag van in Utrecht.
>> Lees hier een verslag


Enschede olé olé
Zondag stond de truck in Enschede! Voor Michiel was het wederom een feest van herkenning. Het Twentse land is namelijk zijn geboortegrond.

Kerstbomenlabyrinth
Op het Van Heekplein was een labyrinth gebouwd van kerstbomen. Vond je je weg hiernaartoe, dan trof je ook de Surprisetruck aan met een nieuwe 'mysteryguest' en weer drie live-optredens!

Serious Talents Rigby en Vegas For Milions rockten de place en de hoofdact GEM deed er een schepje bovenop!

Surprise!
Michiel hintte vanmiddag al wie er in de surprisetruck zat deze zondag: "Het is de meest ideale gast vlak voor de kerst. En nee, niet mijn schoonmoeder!"

I wish you a Mari Christmas
Later volgde hint nummer twee: "I wish you a Mari Christmas!" Jaaa... toen hoorden we in Breda al kwartjes vallen. Het kon ook niet anders dan dat topvisagist Mari van de Ven in de laadbak zat verscholen.

>> zie hier de rij naar Mari:Maandag: Groningen!
Van goede muziek krijgen we nooit genoeg. Dat is reden genoeg om als noorderling op de Grote Markt in Groningen te gaan kijken. Niemand minder dan Hit Me TV én Miss Montreal én rockband Stereo spelen de Grote Markt plat.

En vlak de 'mystery guest' in de truck niet uit! Bezoekers kunnen deze tegen betaling van 10 euro ontmoeten.

>> Zie hieronder hoe de hockeydames de bezoekers vrijdag bezig hielden in Maastricht:

Ster advertentie
Ster advertentie