3FM Serious Request

Slaapgast Dennis Weening zocht muzikaal talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Slaapgast Dennis Weening zocht muzikaal talent

De bel en bezoek, Dennis Weening op de stoep! Een slaapgast met een missie. Dennis zocht in een nacht van vrijdag op zaterdag de naar deelnemers voor The Hit!

Dennis Weening kan je er wel bijhebben. Ooit draaide hij zelf plaatjes voor 3FM en in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 december bezocht hij de DJ's in het Glazen Huis. Ondertussen zochtt hij ook nog even naar muzikaal talent.

The Hit voor 3FM Serious Request

Voor zijn nieuwe televisieprogramma The Hit zoekt Dennis altijd zangers, zangeressen, muzikanten en singer-songwriters. Dit wilde hij ook wel eens in het Glazen Huis proberen. Voor 10 euro kon je bij de brievenbus auditie doen voor Dennis. De beste auditanten werden binnen uitgenodigd om samen een hit te schrijven.

Auditie nummer 1 direct raak?

De eerste auditie van de avond kwam van Hanna. En Dennis hoefde eigenlijk verder niet meer overtuigd te worden. Toch deed Danny Panadero nog een goede en overbodige poging.

Auditie 1: Hanna - 'The A Team'

Auditie 2: Marit - 'Keep On Falling'

Auditie 3: Daan - 'Stay'

Auditie 4: Abe - 'Shag Attack'

Auditie 5: Jelmer speelt op z'n Cajon

De Glazen Huis Band - 'Stay' (Live @ 3FM Serious Request)

Geen talentje?

Ben jij nou geen muzikaal talent? Heb je pleinvrees of kun je niet tegen camera's? Geen probleem, je kan ook gewoon een plaatje aanvragen. Dit kan je doen door te bellen met 0909-1336, maar natuurlijk ook online:

>> Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie