3FM Serious Request

3FM Serious Request-veiling: muzikale items

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request-veiling: muzikale items

Op 3fm.nl/veiling vind je de vetste dingen om op te bieden voor 3FM Serious Request. Dit zijn de muzikale items waar jij kans op kan maken!

(Foto: Ben Houdijk)

Muzikale hoogstandjes

3FM Serious Request is nog niet begonnen, maar er staan al wat muzikale hoogstandjes op de planning. Niet voor ons, maar voor jou! Als je altijd al eens bij Douwe Bob thuis hebt willen kijken, zit je gebakken. En je krijgt er ook nog muziek bij. Douwe Bob speelt voor jou en 19 vrienden in zijn thuisbar The Fool Bar.

Check hier hoe je bij Douwe Bob in huis komt

Lucas Hamming wil met jou op het podium

Lucas Hamming speelt 23 december de Melkweg plat. Dat wil hij graag met jou doen. Dit is je kans om op het podium van de Melkweg te shinen. Je bent volledig vrij om je act te verzinnen. Gooi jij er een gitaarsolo'tje door? Doe je een dansje? Jij bent de baas.

Check hier hoe je kunt optreden

Diggy Dex maakt een rap voor je

Wat Diggy Dex weggeeft is wel heel speciaal. Je kent Diggy van zijn hit 'Treur Niet'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speciaal voor jou maakt hij een rap, naar aanleiding van jouw verhaal. Je moet wel en beetje opschieten, want dit item staat nog 22 uur open!

Check hier Diggy's rap op maat

Een VIP-arrangement van Lowlands

In de wintermaanden wordt ook vooruitgeblikt op het festivalseizoen. Lowlands is ieder jaar een gewild festival waar de tofste artiesten komen. 3FM Serious Request biedt een vip-arrangement met een backstage-tour. Wie wil dat nou niet?

Check hier het arrangement

Opnames in de Wisseloord studio

Als je zelf muzikaal talent hebt, is er ook voor jou iets op de veiling. Je kunt namelijk je eigen nummer opnemen in de Wisseloord studio's, waar onder andere Anouk Paradise And Back Again heeft opgenomen.

Check hier de Wisseloord studio

Welk muzikaal item wil jij het liefst hebben?

Ster advertentie
Ster advertentie