3FM Serious Request

Eerste ochtend: studenten, ontbijten en KOUD!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste ochtend: studenten, ontbijten en KOUD!
De kou maakt de bezoekers aan de Grote Markt niks uit. Met de ijsspegeltjes aan de neus maken ze er een gezllig geheel van.
Met een waterig zonnetje dat door probeert te breken en een hele bups mensen rond de Grote Markt en het Glazen Huis lijkt niemand zich uit het veld te laten slaan door het weer. Op de eerste ochtend is er genoeg gaande en komen mensen in actie voor Serious Request.

Studenten

Groningen is een studentenstad en da's wel duidelijk. (Niet zo) fris uit de kroeg met een neutraliserend broodje de bierkegel wegwerken, Stef en Joris waren echt niet de enigen die niet fit aan de eerste ochtend SR begonnen. Ze hebben recht om wat te vieren, want de mannen hebben gezongen en met de rest van studentenvereniging Albertus zorgt dit voor zo'n € 4000,- voor Serious Request. Cheers!

Schoenen

Twee schone jongedames van een schoenenwinkel om de hoek bij het Glazen Huis wilden een paar kekke sneakers aanbieden voor de veiling. Normaal volgen Maryciel en Shalana 3FM niet zo, maar tijdens Serious Request in Groningen zeker wel! Het is ook zo gezellig op de Grote Markt.

Ontbijten tegen malaria

Vlakbij het Huis staat de Martinikerk en die was zaterdag open voor een overheerlijk ontbijt tegen malaria.

>> Lees meer over Ontbijten tegen malaria


Ster advertentie
Ster advertentie