3FM Serious Request

Alle scholieren kunnen al eerder langskomen bij het Glazen Huis!

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle scholieren kunnen al eerder langskomen bij het Glazen Huis!

Nog maar een paar nachtjes slapen voordat 3FM Serious Request weer begint. Voor alle scholieren die niet langer meer kunnen wachten gaan vrijdag 18 december om 14:00 uur al de donatieboxen open zodat al even eerder jullie donatie kunnen geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Annemieke roept alle scholieren op om vrijdag 18 december al voordat de DJ's worden opgesloten langs te komen op het Pancratiusplein. Dus heb jij een actie gedaan voor 3FM Serious Request en wil jij met klasgenootjes langskomen? Nog vóórdat de kerstvakantie begint, en voordat de grote mensenmassa zich heeft verzameld, kunnen jullie dus al langs komen om jullie donatie langs te brengen! Vergeet ook vooral niet je actie door te geven op www.3fm.nl/kominactie

Jill en vele andere verrassingen

Natuurlijk zijn er tijdens heel 3FM Serious Request heel veel verassingen en gastoptredens. Dat zal vrijdagmiddag dus niet anders zijn. Voordat Giel, Domien en Paul zich laten opsluiten in het huis zullen er optredens zijn van James Morrison en The Common Linnets. Vrijdagmiddag zal onder andere Jill aanwezig zijn. Jill Schirnhofer is iedere donderdag rond 17:00 uur te zien op NPO Zapp en zit vol originele ideeën om zelf te tekenen, knutselen of te koken. Naast Jill zullen er vele andere gasten en verrassingen op het programma staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie