3FM Serious Request

Locatie vandaag bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Locatie vandaag bekend
Waar komt het Glazen Huis in 2009 te staan? De Beslissing, De Bekendmaking is VANDAAG. Blijf aan de radio gekluisterd en blijf op hoogte.

Zenderbaas Florent Luyckx en 3FM- woordvoerder Bart de Voogd reisden afgelopen weken af naar Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam en Tilburg om een bezoekje te brengen aan de locaties. En na lange, lange besprekingen en lastige vergaderingen, zal vandaag de beslissing vallen.


On the road met Annemieke

DJ Annemieke Schollaart vertrekt om twee uur vanuit Hilversum naar dé stad. Luister op 3FM naar haar bevindingen, hints en avonturen onderweg. Misschien weet jij wel waar zij naartoe onderweg is. Voorlopig heeft ze nog geen file en heeft ze al een windmolen gezien.

De opties zijn:


Eindhoven

De lichtstad van het zuiden. Het Nederlandse Parijs. Het Glazen Huis zou zeker niet misstaan in deze stad. Denk aan de Effenaar en het oergezellige Stratemseind. Rock en reggae stad! Moeten we nog meer zeggen? Eindhoven de Geeeeekste!Enschede

Over Enschede zegt Florent: "De eerste indruk is erg positief. We worden ongelooflijk warm ontvangen. In korte tijd is veel enthousiasme ontstaan om het Glazen Huis hier naartoe te krijgen, dat is natuurlijk prachtig."


Groningen

Ook in Groningen zijn ze laaiend enthousiast en hebben ze zelf hun eigen Serious Request website gemaakt. Groningen is gewoon gezellig en propvol met studenten. Genoeg te beleven dus rondom het huis.


Rotterdam


Wereldstad! Als enige stad uit de Randstad nog in de strijd. De hardwerkende Rotterdammers zouden wel raad weten met het Glazen Huis. En het Schouwburgplein is in ieder geval groot en mooi genoeg. Hand in hand, kameraden voor het Glazen Huis.


Tilburg

Gezellige Brabantse studentenstad die de enige echte rockacademie huisvest. En de 013 is een echte poptempel 013 en kwam Krezip niet uit Tilburg. Genoeg mogelijkheden om Serious Request 2009 tot een succes te maken.

Waar o Waar zal het huis terecht komen? Vandaag weten we het.
Ster advertentie
Ster advertentie