3FM Serious Request

Armin van Buuren biedt koptelefoon aan voor Veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren biedt koptelefoon aan voor Veiling

Top-DJ Armin van Buuren kwam zelf een kekke koptelefoon naar het huis brengen voor op de 3FM Serious Request Veiling. Hij heeft hem ook nog even gesigneerd voor je.

Armin is gek op 3FM Serious Request. Tenmiste, dat nemen we maar aan als hij elk jaar wel íets bijdraagt aan de actie voor het Rode Kruis. Zo was hij in zijn hometown Leiden in 2011 niet weg te slaan bij het Huis. Dus ook dit jaar!

Gesigneerde koptelefoon van Armin van Buuren

Waar neemt een DJ altijd mee als hij van huis gaat? Een koptelefoon! Dit keer ook, maar Armin wilde hem gelukkig afstaan voor 3FM Serious Request. Hij zette er ook nog een handtekening op. Gerard heeft zelf ook de koptelefoon en die moest toegeven dat hij heeeeel goed is. Dus die wil je hebben!

Naar de koptelefoon van Armin van Buuren

Samenwerking met één van de nachtkrachten

Armin had ondertussen ook klein primeurtje. En dat zonder echt iets toe te geven. Hij vertelde dat hij ging samenwerken met één van de nachtkrachten die deze week langskomt. Hij vertelde niet wíe, dus misschien moeten onze boys iedere muzikale nachtkracht even aan de tand voelen.

Meer van Armin op de veiling

Ondertussen heb je nog een paar uurtjes om te bieden op een ander item van Armin van Buuren op de veiling: zijn persoonlijke DJ-pakket met een tas, koptelefoon, polsbandjes en pet. Die wil je natuurlijk ook hebben! Bied!

>> Check Armins persoonlijke DJ-set op de veiling

Ster advertentie
Ster advertentie