3FM Serious Request

3FM Serious Talents tijdens Serious Record in Romein

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents tijdens Serious Record in Romein

Zes 3FM Serious Talents, waaronder Tessa Rose Jackson en Jett Rebel, speelden 19 december op een benefietavond in Leeuwarden voor 3FM Serious Request.

Onder andere 3FM Serious Talents Mozes & The Firstborn, Mister and Mississippi, Tessa Rose Jackson, Jett Rebel en Mondae gaven donderdag 19 december een benefietoptreden in poppodium Romein in Leeuwarden.

Opbrengst concert naar 3FM Serious Request

De bands speelden van 20.00 tot 00.30 uur. Alle opbrengsten van de kaartverkoop en het grootste deel van de baromzet gingen naar 3FM Serious Request.

De avond is onderdeel van de Serious Record-poging die voortkwam uit het afstudeerproject van Sanne van het Friesland College. In samenwerking met poppodia Romein en Asteriks heeft zij Serious Record opgezet.

Tomas Delsing was bij Serious Record

Sanne wil met haar project het wereldrecord van het langste concert ooit vestigen. De Jeugd van Tegenwoordig trapte de poging op 6 december af met een eerste optreden.

Tomas Delsing was donderdagavond 19 december in Romein bij de 3FM Serious Talent-avond. Hij sprak met Sanne en trof ook Jett Rebel, die op dat moment stond te genieten van het optreden van Tessa Rose Jackson.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie