3FM Serious Request

Herbeleef 3FM SERIOUS REQUEST

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef 3FM SERIOUS REQUEST
Giel, Gerard en Annemiek mogen terugkijken op een ongekende prestatie! Wil jij er ook op terugkijken, struin dan de 3FM site af voor foto's, fragmenten en video's van de afgelopen week.
Terwijl je luistert naar de Top Serious Request, kan je mooi eens terugkijken op een hartverwarmend weekje 3FM Serious Request.

Foto's

Er is een ongelooflijke lading foto's gemaakt door Hans Peter van Velthoven, de 3FM huisfotograaf, en die kan je allemaal terugkijken op de fotopagina:

>> Check de foto's van de week in Groningen

Audio

Je zou het bijna vergeten na zo'n crossmediale week, maar 3FM Serious Request is in de basis een radioprogramma. Dat betekent dus ook dat er vele hilarische momenten zijn langsgekomen.

>> Zet je koptelefoon op en luister door Serious Request heen

Video

Als je 24 uur per dag uitzendt, is er enorm veel hilarisch materiaal om van te genieten. 3FM.nl heeft gedurende de week enorm veel filmpjes geknipt en BNN en de NOS maakten dagelijks uitzendingen.

>> Bekijk hier de videohighlights


Check hier alle Serious Request TV bijdrages

Of bekijk de afleveringen 1 voor 1: Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag

Top Serious Request

De platen die zijn aangevraagd gedurende de week hoor je langskomen in de Top Serious Request van donderdagavond 20:20 uur tot 18:00 uur, waarna de Oudejaarsprogrammering in gaat.

>> Lees hier meer over wat 3FM doet met Oud & Nieuw

Ster advertentie
Ster advertentie