3FM Serious Request

Milow verrast de DJ's met een bezoekje

  1. Nieuwschevron right
  2. Milow verrast de DJ's met een bezoekje

De DJ's kregen een verrassingsbezoekje. Milow stapte donderdagmiddag het Glazen Huis binnen voor een praatje en een optreden.

Vlak voor klokslag twee ging plots de deurbel. Wat krijgen we nou dan? Het is Milow! De sympathieke Belgische singer/songwriter bracht de DJ's in het Glazen Huis een verrassingsbezoek om hen een hart onder de riem te steken. En natuurlijk ook om de Beestenmarkt te verblijden met een akoestisch live-optreden.

Milow verrast de DJ's in het Glazen Huis

Gerard was in zijn nopjes met de komst van Milow. Hij kon namelijk wel een oppeppertje gebruiken. Milow vertelde dat hij net zijn tour heeft afgerond en zijn allerlaatste beetje energie gebruikt voor een tourtje langs het Glazen Huis in Leiden én in Antwerpen.

'You And Me' galmt over de Beestenmarkt

Milow pakte zijn gitaar erbij en zong speciaal voor de DJ's en het publiek op de Beestenmarkt zijn single 'You And Me'. 'Wat heb jij toch een prachtige stem!', aldus Coen.

Milow heeft nog een verrassing

De perfecte gast komt uiteraard niet met lege handen binnenwandelen. Daarom had Milow speciaal voor op de 3FM Serious Request veiling een uniek gesigneerd schilderij meegenomen. Hebben?

>> Ga naar de veiling en bied

Ster advertentie
Ster advertentie