3FM Serious Request

Blof schrijft nummer voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Blof schrijft nummer voor 3FM Serious Request

Bløf werkt in Berlijn aan het nieuwe album en kruipt ook voor 3FM in de pen. Ze maken speciaal voor 3FM Serious Request 2010 een extra nummer.

Bløf is in druk bezig met het opnemen van een nieuwe plaat en gingen hiervoor naar de beroemde Hanse Tonstudio in Berlijn. Onder anderen David Bowie, U2 en R.E.M. gingen Bløf voor en namen eerder al platen op in de studio. Giel belde donderdagochtend met Paskal en kreeg een klein voorproefje te horen van waar de band nu mee bezig is.

Bløf maakt 3FM Serious Request song

Daarna werd het tijd voor nog een primeur, want toen Paskal aangaf nog een nummer te willen schrijven in de studio, vroeg Giel of hij dat nummer niet voor Serious Request wilde schrijven. De zanger stemde in ("Wat een fucking eer!") en kruipt in de pen.

Nieuw studioalbum voor Bløf

"Berlijn is een erg inspirerende stad. Natuurlijk kun je ook een plaat dichter bij huis opnemen, maar uit ervaring weten we dat het heel goed werkt om jezelf af te zonderen op een bijzondere plek", vertelt Bløf-voorman Paskal Jakobsen."En het idee dat R.E.M. hier een paar weken geleden nog aan een nieuw album werkte, helpt ook. Verder zijn we goed voorbereid en wordt het een echte stevige Bløf-plaat. Volgens mij wordt dit de plaat waar onze fans op zitten te wachten."

Het nieuwe album moet in het voorjaar van 2011 uitkomen.

>> Lees meer over Bløf in hun bio op 3FM.nl

Ster advertentie
Ster advertentie