3FM Serious Request

De 3FM Serious Request Veiling is geopend!

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Serious Request Veiling is geopend!

Ook dit jaar gaan er weer unieke items onder de hamer. Speel bijvoorbeeld mee met de voetbalwedstrijd tussen 3FM en RTL. Ga abseilen van een windmolen langs de A12. Of bied op een meet and greet met Javier Guzman. De veiling is vanaf nu geopend. Sla je slag!

>> Direct naar de veiling

Sander opent de veiling

De veiling werd door niemand minder dan Sander Hoogendoorn a.k.a. de Man met de Hamer geopend. Daarbij kreeg hij hulp van Candy Jacobs (op de foto), Europees kampioen skateboarden. Gewapend met confetti en een super tof veiling-item kwam zij de studio in skateboarden... Of ehhh, lopen.

Bied op een item

In de 3FM Serious Request Veiling vind je te gekke én unieke items die niet in de winkel te koop zijn. Het geld dat opgehaald wordt gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request, dat dit jaar samen met het Rode Kruis aandacht vraagt voor een stille killer: longontsteking. Lees hier meer over het doel van dit jaar.

Je kunt tot 31 december 12:00 uur bieden op een item.

Niet In De Winkel Te Koop Winkel

In de Niet In De Winkel Te Koop Winkel kun je verschillende veilingitems komen bewonderen. De winkel wordt zondagmiddag (18 december) geopend en vind je aan de Halstraat nummer 17 in Breda. De Niet In De Winkel Te Koop Winkel is elke dag geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie