3FM Serious Request

Wil jij dat Kraantje Pappie 'Engelbewaarder' zingt? Bied dan mee!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij dat Kraantje Pappie 'Engelbewaarder' zingt? Bied dan mee!

Bam! Dit wordt cult! Althans, als we minimaal € 1.500,- ophalen dan... Want dan gaat Kraantje Pappie live op het podium van 3FM Serious Request de dikke hit 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker zingen. Niet voor niets één van de meest aangevraagde platen van dit jaar. Doneer en bewonder deze bonte mix van Kraantje Pappie en Marco Schuitmaker morgen zelf bij het podium op de Grote Markt in Nijmegen.

Update!

Ondertussen is het streef bedrag behaald! En niet alleen dat, Marco Schuitmaker heeft zelf ook een flinke duit in in het zakje gedaan. Barend vroeg Marco op de radio naar een donatie en dat pakte goed uit, Marco was namelijk bereid om € 1.500,- te doneren. Een fantastisch bedrag om Kraantje Pappie live 'Engelbewaarder' te laten zingen.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie