3FM Serious Request

Apeldoorn

  1. Nieuwschevron right
  2. Apeldoorn

3FM Serious Request 2017

De veertiende editie van 3FM Serious Request vindt plaats in Apeldoorn. Het is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland wordt neergezet. Lees hier alles over het doel van dit jaar.

Apeldoorn

Van 18 tot en met 24 december strijkt 3FM Serious Request neer in Apeldoorn. Sinds de bekendmaking draait de stad al op volle toeren en worden er veel acties georganiseerd om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Dit jaar zijn zowel het Glazen Huis als het podium voor het avondprogramma te vinden op het Marktplein, middenin het centrum van Apeldoorn. Ben je benieuwd hoe het eruit komt te zien? Kijk dan even hier.

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer naar Apeldoorn? Zoek je een parkeerplaats voor de auto of wil je juist je fiets ergens kwijt kunnen? Alle info over de bereikbaarheid van Apeldoorn en het Marktplein vind je hier.

Volg de Facebookpagina

Wil je op de hoogte gehouden worden van de allerlaatste nieuwtjes over 3FM Serious Request? Like de Facebookpagina, zet jezelf aanwezig en volg ons op Twitter.

Kom in actie aanmelden

Wil je in actie komen voor 3FM Serious Request? Wat goed! Je kunt je actie hier aanmelden.

Mocht je vragen hebben over in actie komen voor 3FM Serious Request, laat je gegevens dan hieronder achter. Zo kan het Kom in Actie-team contact met je opnemen.

{rsform 39}
Ster advertentie
Ster advertentie