3FM Serious Request

Miranda gaat spinnen, drinken en dansen in Twente

  1. Nieuwschevron right
  2. Miranda gaat spinnen, drinken en dansen in Twente

Kom in actie - dat vragen we van je - en Miranda van Holland merkt dat Twente daar massaal gehoor aan geeft!

Miranda maakt de regio onveilig. Als een vlinder in de nacht checkt ze de acties. Donderdag is ze op bezoek bij een spinningmarathon, een studentenbar en een technofeest.

48 uurs spinningmarathon

In het sportcentrum in Vriezenveen gaat er 48 uur achter elkaar gespind worden. Niet door katten, maar door echte mensen op hometrainers! Op donderdag 20 december 18.00 uur begint het spinfestijn en ze gaan door tot zaterdag 22 december. Het streefbedrag is maar liefst 50.000 euro en Miranda gaat langs om te vragen hoe ze dat bij elkaar willen fietsen.

Tappen voor pegels

De bar van studentenvereniging Taste is tijdens Serious Request 24 uur per dag geopend, ook voor niet-leden. De winst op de baromzet en ontbijtjes die verkocht worden gaat naar 3FM Serious Request 2012. Vanavond is bovendien het Open Pakkerij Feest, een feest waarbij ook niet-leden welkom zijn; alle studenten van Enschede kunnen binnenkomen. Van ieder biertje gaat een deel naar het Glazen Huis.

Serieus, Dikke Techno

Een feest met lokale techno-DJ's in een club aan de Knibbelbrugsteeg 3 in Enschede. De entreeprijs is 5 euro en de opbrengsten daarvan gaan naar Serious Request. Dat wordt stampen, en Miranda stampt lekker mee!

>> Alle avonturen van Miranda in de regio

Ster advertentie
Ster advertentie