3FM Serious Request

Check hier de Top Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de Top Serious Request 2022

3FM Serious Request 2022 is helaas weer afgelopen. Rob, Sophie en Barend hebben het Glazen Huis verlaten. Een week vol mooie momenten, een geweldige opbrengst voor Het Vergeten Kind en prachtige nummers die werden aangevraagd. De meest aangevraagde nummers vind je in deze Spotify lijst van 3FM Serious Request.

Vanaf nu tot en met 31 december 12:00 uur hoor je de lijst op 3FM. Dit is de uiteindelijke top drie meest aangevraagde nummers:

1. Goldband - 'Noodgeval'

"Het is een noodgeval, help mij uit de brand!" Op menig festivalweide heb je dit nummer voorbij horen komen, want 2022 was wel het jaar van Goldband te noemen. Ook tijdens 3FM Serious Request werden nummers van Goldband massaal aangevraagd. 'Noodgeval' heeft zelfs geschopt tot meest aangevraagde track van 3FM Serious Request 2022.

2. Son Mieux - 'Multicolor'

'Multicolor' is dit jaar echt overal te horen geweest. Het positieve en zomerse nummer werd in april gekozen tot 3FM Megahit en heeft een intense vlucht genomen naar boven. In het soms koude Glazen Huis zorgde het nummer voor flink wat warmte.

3. S10 - 'Hoor Je Mij'

S10 heeft met 'Hoor Je Mij' het campagnelied voor 3FM Serious Request 2022 opgeleverd. "Ik weet wat je denkt. Hoor je mij? Het gaat niet voor altijd zo zijn" zingt S10 en daarmee is het mega treffend en herkenbaar voor alle Vergeten Kinderen van Nederland.

De rest van de lijst

Dit was alleen nog maar de top drie, maar er zitten nog veel meer nummers in de lijst. Bekijk 'm via de knop hieronder.

Bekijk de hele lijst

Ster advertentie
Ster advertentie