3FM Serious Request

Linde Schöne zingt 'Liefde Van De Vloer' en 'Nieuwe Leugens'

  1. Nieuwschevron right
  2. Linde Schöne zingt 'Liefde Van De Vloer' en 'Nieuwe Leugens'

Linde Schöne treedt tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 op in de hangar op Vliegveld Twenthe waar de dj's in lockdown zitten. Na twee jaar stilte trad ze dit jaar meerdere keren met covers en haar eigen nummers op in de 3FM Live Box en bracht ze vorige maand haar debuutalbum Nog Heel Even uit. Bekijk hier haar live optreden!

Linde zingt 'Liefde Van De Vloer', een nummer van haar gelijknamige eerste EP die ze in 2016 uitbracht. Ook zingt ze een nieuwer nummer, de eerste track van haar debuutalbum: 'Nieuwe Leugens'. Ze eindigt met een cover van het nummer 'BITCH', origineel gezongen door Meredith Brooks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie