3FM Serious Request

Mode kijken in Het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Mode kijken in Het Glazen Huis
Of het nu komt omdat het in Het Glazen Huis warm is of omdat het mode is. De DJ's hebben zich vandaag al een aantal keer verkleed.

Coen begon vandaag met een geruit overhemd. Paul had een grijs shirt met een blauw vestje aan en Giel kwam met een zalm kleurige trui en een zwarte colbert het huis binnen. Na ruim twee uur veranderde er al het een en ander aan de kledingstijl van de DJ's.

Temperatuur

Buiten is het niet warm. 's Middags kwam de temperatuur in Breda niet boven de zes graden, maar in Het Glazen Huis is dat wel anders. Het lijkt er dan ook op dat de DJ's het, mede door alle lampen, erg warm hebben en zich daarom regelmatig omkleden.

Twee uur later
Bij de eerste kledingwissel trok Giel zijn rode shirt aan, maar hield zijn bijpassende cap op. Coen had plotseling een wit shirt met daarop een blauwe opdruk aan en Paul was opeens geheel in het grijs.

Laatste veranderingen
Weer ruim twee uur later is het blijkbaar niet meer zo warm in Het Glazen Huis. Paul heeft inmiddels al weer zijn blauwe vest aangetrokken. Coen heeft, misschien wel speciaal voor de RTL-boulevard-uitzending, zijn overhemd met ruitjes weer uit de kast gehaald. Doen ze het dan toch voor de mode? Wie weet wat de DJ's vanavond, morgen of overmorgen voor kleding aan hebben?

Ster advertentie
Ster advertentie